top of page
konfi copy.jpg

Hogyan kezdjem?

A legjobb, ha otthon leméred mekkora helyed van, és átgondolod pontosan mire van szükséged. Ha egy kész modellt választasz, azt is pontosan abban a méretben készítjük el neked, amire szükséged van. A tervezőprogramban átméretezheted a meglévő modelleket, vagy teljesen egyedit is tervezhetsz magadnak.

Hogyan zajlik egy rendelés?

  • Ha megtetszett egy modellünk és megfelelő neked abban a formában, a webshopunkon keresztül megrendelheted.

  • Minden modellünket megtalálod a konfigurátorban, itt átméretezheted, vagy teljesen újat is tervezhetsz. Ha kész van, amit szeretnél, mentsd el és oszd meg velünk, vagy küldd el e-mailben a modellt és a pontos méreteket.

  • Mi visszaküldünk egy pontosított ajánlatot, egy fotórealisztikus látványtervvel és ha szükséges, a javaslatainkkal, hogy biztosan a számodra legmegfelelőbb modellt kapd.

  • Ezután egyeztetünk veled, és elvégezzük az általad kért módosításokat.

  • Ha véglegesítettük az elképzeléseid szerinti modellt, átutalással tudod megrendelni, a termék pedig az összeg beérkezte után 8-10 hét múlva érkezik meg hozzád.

Mit jelent, hogy centiméter pontos gyártás? Tényleg centiméter pontosan gyártjátok le?

Igen, sőt, csak akkor tudjuk elkezdeni a modellünk gyártását, ha teljesen pontos méreteket kapunk tőled.

Biztosan nem fogom elrontani? Honnan tudom, hogy kényelmes lesz?

A kanapéink ergonómiáját, stabil és rugalmas felületeit, lágy íveit éveken át teszteltük és fejlesztettük, hogy minden pozícióban maximális kényelmet nyújtson. Ez az arányrendszer a szélességi méretekkel nem változik, így szabadon tervezhetsz. Abban az esetben nem ajánljuk neked a kanapéinkat, ha az extra puha, nagyon süppedős típusokat szereted. A Hannabi kanapék nagyon rugalmasak, a felületük puha, de az alsóbb rétegek stabilan tartják a gerincet, így tudják az ízületeknek a legmegfelelőbb pozíciót biztosítani.

Mire valók a tervezőprogramban sablonok?

Ezeket a modelleket a konfigurátor jobb oldalán található menüben csak át kell méretezned a saját igényeidnek megfelelően.

Mire valók a tervezőprogramban a Basic elemek?

Ezekből az elemekből - a konfigurátor bal oldalán - teljesen új összeállításokat is tervezhetsz. Ne félj kísérletezni, amit a tervezőprogram megenged, azt valóban le is tudjuk gyártani.

Ha nem kényelmes vagy meggondolom magam, visszaveszitek-e?

Mivel ezek a bútorok teljesen egyedi méretben készülnek, nem áll módunkban visszavenni és ugyanezen okból nem is vonatkozik ránk a visszavásárlási kötelezettség. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésed előtt.

Bármilyen kanapét összeállíthatok a konfigurátorban?

A rendszeren belül minden elemet és variációs lehetőséget centiméter pontosan össze tudsz állítani.

Miért nem tudok 10 cm-nél pontosabb méretet megadni?

Ahhoz, hogy real time-ban tudjon a rendszer renderelni és árazni, amivel azonnal pontos információkat kapsz, le kellett egyszerűsítenünk a rendszert, de ettől függetlenül pontosíthatod külön a méretet velünk és mi annak megfelelően gyártjuk le neked. Ez nem változtat az árán sem.

A karfa és a háttámla rögzítve van?

Igen, így tudunk tartós és kényelmes üléspozíciót biztosítani.

Miért nem találok külön karfát és háttámlát?

Mert ez a két termék nálunk ugyanaz, attól függően, hogy oldalra vagy hátra teszed – egyik esetben karfaként, míg a másikban háttámlaként funkcionál. Ezért támasztéknak hívjuk őket.

Ha nincs kedvem egyénileg összeállítani, kész modellt is választhatok, esetleg más méretben is?

A kész modelleket a konfigurátor jobb oldalán található menüben találod, csak át kell méretezned a saját igényeidnek megfelelően.

Tényleg nincsenek összekapcsolva az elemek és így mozgathatom őket? Nem csúsznak szét?

Nem, egy speciális gumitalpnak és a súlyuknak köszönhetően nem csúsznak szét.

Nehéz mozgatni az elemeket? alkalmasak a napi mozgatásra?

A bútoraink a minőségi fa és fémszerkezet miatt nem könnyűek, ezért napi mozgatásra nem ajánljuk, csak ha két ember meg tudja fogni őket.

Rendelhetek hozzá utólag elemeket?

Igen. Minden kanapénk egyedi számozást kap, így az új rendelésed pontosan hozzá tudjuk igazítani a régi modelledhez.

Kész modellt kérhetek más színben, szövettel is?

Igen, úgy állítottuk össze a szövetválasztékunkat, hogy mindegyik kompatibilis a kanapéink minimalista formavilágával.

Hányféle szövet, szín közül választhatok?

Több száz, szövet közül választhatsz, ami nem befolyásolja a kanapé árát. Az ajánlatunk, amit a konfigurátoron keresztül, vagy közvetlenül tőlünk kapsz, minden szövetre vonatkozik.

Rendelhetek-e plusz szövetet?

Igen.

Rendelhetem-e saját szövetből?

Igen, az eredeti árból 10% kedvezményt adunk és elkészítjük az általad választott szövettel, így azonban nem tudjuk garantálni a kanapé tisztíthatóságát és kopásállóságát.

Hol készül?

Minden termékünk Magyarországon készül.

Miből készül? Mitől long life?

Kanapéink épületszerkezet-stabilitású fa, illetve rétegelt lemez keretből, hullámrugóval készülnek. Ez a szerkezet garantálja, hogy élethosszig kitartson melletted, itt nincs tervezett elévülés.

Rendelést követően mikor érkezik meg a kanapém?

Az átutalástól számított 8-10 héten belül.

Külföldre is szállítotok?

Igen, a webshopban a szállítással kalkulált árakat találod, ha egyedi kanapét szeretnél, külön ajánlatot adunk - a részletekről érdeklődj tőlünk levélben.

Van showroomotok - külföldön -, ahol meg tudom nézni a kanapékat? Van disztribútorotok vahahol?

 

Nincs, csak közvetlenül tőlünk tudod megrendelni a kanapéinkat, így tudunk egy centiméter pontosan személyre szabott, long life minőségű kanapét elérhető áron biztosítani és megőrizni a tervezői szabadságunkat.

Ha kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal!

tel: 0036302107417
Mail: info@hannabi.hu

Thanks for submitting!

bottom of page