top of page

A Stúdió

A Hannabi egy 2010-ben alakult kreatív tervezőműhely, ahol családias környezetben, egymást erősítve, organikusan építünk egy környezettudatos hazai vállalkozást. A stúdiót Rácz Anikó tervező alapította, azzal a céllal, hogy olyan felhasználóbarát, sokoldalú pihenőbútorokat készítsen, amelyek megfelelnek a mai kor kihívásainak.

65A_gíar_edited.jpg
adel team.jpg

A történetünk

szinvar_13.jpg
skicc.JPG

Minden kanapénk alapja a Made To Measure sofa system, amelyet egyetlen kortalan, lágyan ívelt objektumból kiindulva, 13 éve fejlesztünk. Ezzel a reduktív japán szemlélettel fókuszba helyeztük a számunkra tökéletes formát, évekig teszteltük, majd egy intelligens, interaktív rendszerbe foglaltuk, ami bármilyen építészeti vagy ergonómiai adottságra érzékenyen tud reflektálni.

Bútoraink ezzel a teljesen egyedülálló szemlélettel, centiméter pontosan az ügyfeleink igényeire készülnek, akik egy egyszerű program segítségével online összeállíthatják és megrendelhetik a kanapéjukat. A Made To Measure Sofa System, tervezhető méreteinek köszönhetően a metszéspontja az épített tér és az ember kapcsolódási pontjainak.

szinvar_13_ok_02_fehérháttérrel_árnyék_nélkül_edited_edited.png

A csapatunk

ancsi_portré_honlap retus.jpg

Rácz Anikó
alapító -tervező

Több év belsőépítészeti és tervezői tapasztalat után lehetőségem volt egy kanapégyártással és értékesítéssel

is foglalkozó vállalkozás tervezőjeként 6 éven keresztül beszélgetni az emberekkel arról, kinek, mitől, miért jó egy kanapé. Ezt megvalósítottam a gyakorlatban és közben beleszerettem a nyugodt természetébe, a felépítésébe és a finom kézi gyártási folyamataiba. Tapasztalatim szerint a kanapé mérete, a térben és használóik életében betöltött szerepe indokolja, hogy teljesen egyedi méretben készüljön, enélkül nagyon nehéz megtalálni a megfelelő bútort. Az motivált a brand megalapításakor, hogy ez a csodálatos, befogadó, családok és közösségek életét befolyásoló és összefogó bútor több legyen egy szép szobornál, eleven részévé váljon az igényes épített tereknek.

Ha a projektedhez kreatív tervezésre van szükséged, írj bátran, nagy örömmel segítek neked.

art@hannabi.hu

Kitti honlap retus .jpg

Kele Kitti
kommunikáció

Orsi honlap retus.jpg

Takács Orsolya
project - logisztika

Design- és művészetelmélet szakon végeztem 2015-ben, ami Anikó szerint olyan, mintha egyszerre kellene egy művész érzékenységével és egy kereskedő racionalitásával gondolkodnom. Így a legfőbb feladatom ezen területek találkozásait érzékenyíteni és lefordítani nemcsak az ügyfeleink, hanem a munkánkat segítő különböző szakterületek - építészek, sajtó, és rendezvényszervezők számára. A munkámhoz tartozik a brand és annak kommunikációjának menedzselése, felületeinek gondozása és aktivitásainak szervezése, így keress bátran, ha bármilyen szöveges vagy vizuális információra van szükséged.

8 évvel ezelőtt, kicsivel a MOME bútortervezői diploma után kerültem a Hannabihoz, először gyakornokként. A tervezők és az ügyfelek által megálmodott kanapékról készítek modelleket és a munkámhoz tartozik a tervezési feladatok asszisztálása is. Ha megvan álmaid kanapéja, amiről részletes ajánlatot kérsz, én fogok róla egy fotórealisztikus látvány készíteni, hogy a legapróbb részletig lásd, mit fogunk legyártani neked.

 

Ha enteriőrtervező vagy és 3D modellre van szükséged, abban is én tudok segíteni, keress bátran!

beni@hannabi.hu

Egy ékszerkészítő családi vállalkozásból, külkereskedelmi és pedagógusi diplomával kerültem a Hannabi csapatába a kisfiam születése után, 2018-ban. Azóta született egy lányom, és a covid alatt családdá kovácsolódtunk a Hannabival is. Én seprem az utat a kanapék előtt az árajánlattól a telepítésig, a feladatom, hogy minden projekt a lehető legjobb minőségben, határidőre elkészüljön és az ehhez szükséges információk időben mindenkihez eljussanak.

 

Így, ha a termékkel, árakkal, szövetekkel, rendelésekkel kapcsolatos kérdésed van, esetleg szeretnél egy videós körbevezetést a stúdiónkban, akkor is hozzám fordulhatsz.

orsi@hannabi.hu

Beni portré_2_honlap retus.jpg

Budai Benjámin
3D design

Azzal járulunk hozzá környezetünk megóvásához, hogy helyi gyártással készülő, rendkívül hosszú életű, könnyen tisztítható és sokféle módon használható termékeink egy életen át kiszolgálják vásárlóinkat. Ebben a gondoskodó és felelősségteljes folyamatban az ügyfeleinkkel, közösen teremtünk olyan értékeket, amelyek túlmutatnak a hagyományos értékesítésen, és amivel etikus piaci szereplőkként támogatjuk egymás életminőségét.

bottom of page