top of page

AMIVEL TÖRŐDÜNK AHHOZ KÖTŐDÜNK

A termékek legyártása, szállítása, és az ehhez használt energiaforrások adják egy-egy termék környezeti terhelésének a legnagyobb százalékát. Ha fontos számodra a környezeted, akkor a tudatos vásárláson kívül, a legtöbb, amit tehetsz, hogy törődéssel, gondoskodással biztosítod a tárgyaid minél hosszabb életciklusát.  
Mi olyan minőséget gyártunk, ami egy életen át kitart melletted. Ha jól átgondoltad mire van szükséged és az igényeidnek megfelelő kanapét rendelted, nem is lesz okod megválni tőle. Mi segítünk, hogy minél tovább megőrizni a kanapéd.
erdő.jpg

NAPI ÁPOLÁS

Olyan szövetekkel dolgozunk, amiről a legmakacsabb folt is eltávolítható. (Ételekből és italokból származó egyaránt, viszont oldószeres, festékes vagy ragasztóanyagokat tartalmazó szennyeződésekre nem vonatkozik.) Egy nedves vagy szükség esetén mosószeres szivacs segítségével itasd fel és töröld le a szennyeződést. Minél hamarabb letörlöd, annál gyorsabban lejön a szennyeződés, lehetőség szerint ne hagyd beleszáradni.

MINŐSÉG MEGŐRZŐ TAKARÍTÁS

Használat közben a hónapok, évek során egy a szem számára nem látható, finom porréteg rakódik a bútor szövetszálaira, még a leggondosabb takarítás mellett is, különösen a nagyvárosi környezetben. Így javasoljuk, használattól függően évente, fél évente egy nedves kárpittisztítóval a bútor takarítását. Ez a világos kanapéknál különösen fontos, melyeken a tisztítószeres dörzsölés után negatív folt keletkezhet.

FELÚJÍTÁS

Az elmúlt 13 évben még egyetlen kanapénkat sem kellett átkárpitozni, de ha eljön az ideje, örömmel állunk a rendelkezésedre. Ha nem Magyarországon vásároltad, keress fel egy a lakhelyed közelében élő kárpitosmestert, köss össze minket és ellátjuk a szükséges szabásmintával és instrukciókkal.

Nem adjuk el a kanapéink ősdarabjait sem, a legrégebbi bemutatótermi bútorunk 12 éves és még teljesen újszerű állapotban van. Természetesen figyeljük a nagycsaládos ügyfeleink kanapéit és náluk is hasonlóak a visszajelzések. Eddigi tapasztalatink szerint, kb. 20-25 éves korában kellhet majd a kanapé ülőfelületeinek habjait felújítanod. Ehhez kérd helyi kárpitos segítségét, aki a régi alapanyagok mintájára fel tudja újítani a bútorod.


KÖRFORGÁS

Segíts, hogy a bútorunk körforgásban maradjon, ha valamilyen okból meg kell válnod a kanapédtól, keress bátran, 2. chance piacterünkön segítünk neki új tulajdonost találni.
bottom of page