top of page

SOFA GUIDE - 9, KIEGÉSZÍTŐK

Kedves férfiak, a párna, több mint dekoráció


A különböző kiegészítőkkel nem csak a bútor hangulatát lehet felfrissíteni, hanem a funkciót is finomíthatod, amiről az ülésmélységnél már beszéltünk. Két párna családot különböztetünk meg az egyik a design párnák, amik dekorációs céllal készülnek a másik pedig a funkcionális párnák, amiket a kanapé tartozékának tekintünk.


Az egyik funkcionális párnánk a Manta, egy lágy vékony paplanos párna, ami még jobban lágyítja a háttámlát anélkül, hogy elvenne az ülésmélységből. Olyan érzés, mintha egy habos paplanba dőlnél bele. Ezt a párnát heverésző üzemmódba ajánljuk.

A másik funkcionális párna a nyíltengeri barátunka a Whale, ami erős vaskos és stabilan megtartja a hátad, ha szeretnél egy méretet szűkíteni az ülésmélységen. Így kényelmesen, tudsz lap topon dolgozni vagy a nagyit is ezzel lehet kitámasztani, ha látogatóba jön.
A tervezéshez használd az ügyes és okos tervezőprogramunkat, amivel nemcsak gyorsan készíthetsz különböző variációkat és meg tudod nézni a színeket, de az árakat is kiszámolja neked.


BOX Hyperactive konfigurátor: https://konfi.hannabi.hu/


#vásároljörökre #vásároljhazait #hannabisofa #tervezdmeg #greenworldiscoming #sofadesign #egyedisofa #tailormadesofa #akutyaisfelmehet

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page