top of page

SOFA GUIDE - 7, MIRE FEKTETEM HÉTVÉGÉNKÉNT A NAGYNÉNIT, MEG A BULIMENEKÜLTEKET?

A BOX Hyperactive kanapé ágyait is kicsit másképp oldottuk meg, mint a hagyományos kanapé modellek.


Mivel ezek a bútorok, nagyon hosszú távra készülnek, nem használunk vasalatokat, mert azoknak 5-10 év az élettartama, nem lehet helyben cserélni őket, a kanapé szállítás és szerelés pedig nagyon költséges dolog.


Mi az ülőfelületeket vágtuk ketté, amivel meg tudod duplázni a fekfővelületeket.

A látszat ellenére, ugyanazzal a szupertartós fakeretes hullámrugós szerkezettel készülnek, mint a kanapé többi része és ugyanolyan komfortos, mint egy ágy. Az előnye, hogy nincs ágykeret, így hatalmas felületet kapsz, amin hétvégenként elfér az egész család, és ha vendégek jönnek kanapénak is használhatod. Hátránya, hogy alacsonyabban van mint a megszokott ágy. A fekvő komfort egy keményebb típusú matracéhoz hasonlít, így nem ajánljuk azoknak, akik a puha felületet kedvelik az alváshoz.

A tervezéshez használd az ügyes és okos tervezőprogramunkat, amivel nemcsak gyorsan készíthetsz különböző variációkat és meg tudod nézni a színeket, de az árakat is kiszámolja neked.


BOX Hyperactive konfigurátor: https://konfi.hannabi.hu/


#vásároljörökre #vásároljhazait #hannabisofa #tervezdmeg #greenworldiscoming #sofadesign #egyedisofa #tailormadesofa #akutyaisfelmehet

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page