top of page

SOFA GUIDE - 11, TEXTILEK

Erre feljöhet a kutya is, és a kaját sem kell a konyhában bekapni, amikor már elindult a Trónok harca!


Mivel a kanapéink, nagyon hosszú életűek, így olyan anyagokat választottunk, amik hasonlóan jól bírják a terhelést, mint a kanapéink, így tudatosan poliészter anyagokat választottunk.

Az anyagokról így bármilyen szennyeződés, könnyedén akár mosószeres szivaccsal is eltávolítható.


Ha csak néhány százalék természetes anyag van egy textilben, azt már megfestik az ételben lévő színezőanyagok, és nem lehet maradéktalanul kitakarítani. Ezeknek az anyagoknak a környezeti terhelése is jelentősen kisebb, mint a természetes anyagokénak, és nem csak azért mert tízszeres az élettartama, hanem azért is mert a természetes növényi alapú anyagok előállításának 20 ezerszer nagyobb az ökológiai lábnyoma.

Van ehhez mérőszámunk is, a martindale, ami az anyagok használat közbeni súrlódás tűrését mutatja. Ahány MD annyiszor lehet ráülni, anélkül, hogy az anyag kibolyhosodna.

20 000 alatt nem kárpitozunk vele, 40 ezer felett jó minőségűnek számít egy anyag, 50-60 ezernél már nagy igénybevételnek kitett helyeken is használhatjuk, mint éttermek vagy szállodák.


A mi anyagaink MD száma típustól függően, 80-100 e között van.
A tervezéshez használd az ügyes és okos tervezőprogramunkat, amivel nemcsak gyorsan készíthetsz különböző variációkat és meg tudod nézni a színeket, de az árakat is kiszámolja neked.


BOX Hyperactive konfigurátor: https://konfi.hannabi.hu/


#vásároljörökre #vásároljhazait #hannabisofa #tervezdmeg #greenworldiscoming #sofadesign #egyedisofa #tailormadesofa #akutyaisfelmehet

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page