top of page

HANNABI SOFA GUIDE - 3, MÉRETEK PONTOSÍTÁSA

SOFA GUIDE:

3, MÉRETEK PONTOSÍTÁSA

avagy: hány centiméter számoljak 1 fenékre?


Ha már megvannak, a befogó méretek, az ülőfelületek kiosztásával pontosíthatód őket, attól függően hányan és hogyan szeretnétek használni a kanapét, amit ugye már az előző bejegyzés alapján sikerült is összeírni.- Két ember egymás mellett kényelmesen 150, három ember 200 centiméteren fér el, de 3 ember ritkán szokott egymás mellé sorban leülni. - Egy kanapé átlagos mélysége 90-120 centiméter között szokott lenni, részleteket lásd az ülésmélységnél és a támasztékoknál. - Ha fekvő elemet is szeretnél, amire felteheted a lábad, akkor minimum 140 cm mély ülőfelületre lesz szükséged, ha le is szeretnél feküdni, akkor minimum 180 centiméterrel, számolj. - Ha két külön álló karfás elemet tervezel, amik 45 fokban helyezkednek el, ügyelj, hogy a karfák ne lógjanak egymásra.


A tervezéshez használd az ügyes és okos tervezőprogramunkat, amivel nemcsak gyorsan készíthetsz különböző variációkat és meg tudod nézni a színeket, de az árakat is kiszámolja neked.


BOX Hyperactive konfigurátor: https://konfi.hannabi.hu/#vásároljörökre #vásároljhazait #hannabisofa #tervezdmeg #greenworldiscoming #sofadesign #egyedisofa #tailormadesofa #akutyaisfelmehet

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page