top of page

HANNABI SOFA GUIDE - 2, FUNKCIÓK

SOFA GUIDE:

2, FUNKCIÓK

avagy: hogyan fészkelünk és hányan?


Több trükkös kanapé kérdés van, amiket eddig azért nem tettek fel kanapé vásárláskor, mert akármit válaszolsz általában, akkor is csak ugyanabból a 10 elemből választhatsz.

A BOX Hyperactive kanapé összeállítást, centiméter pontosan gyártjuk le neked szóval érdemes tényleg átgondolni, hogy igazából hogyan szeretnétek pihenni, mert akkor úgy fog elkészülni a kanapéd.


Először az otthoni, meglévő kanapéd „próbáld ki”, csak most más szemmel, mint eddig. Figyeld meg és írd össze mi az, amit nagyon szerettél benne és milyen hiányosságai voltak!


Első lépésként bizony azon az egyszerű dolgon kell ELGONDOLKODNI, hogy hogyan használod, ülsz a kanapén, vagy inkább heverészni szeretsz, esetleg felhúzod a lábad, vagy feküdni szeretnél.


Érdemes kellő körültekintéssel mérlegelni ezeket a kérdéseket, mert a kanapé kényelme általában ezen múlik:

- hányan használjátok a kanapét csúcsforgalomban?

- hány ülőfelületre van szükség?

- hány fekvőfelületre van szükség?

- milyen gyakran jönnek vendégek és hányan?

- szükség van-e vendégágyra?

- szeretnéd-e több pozícióban használni a bútorokat?A tervezéshez használd az ügyes és okos tervezőprogramunkat, amivel nemcsak gyorsan készíthetsz különböző variációkat és meg tudod nézni a színeket, de az árakat is kiszámolja neked. Ha már tudod mit szeretnél, küld el nekünk és a rendelés előtt készítünk neked róla, egy fotórealisztikus látványtervet.


BOX Hyperactive konfigurátor: https://konfi.hannabi.hu/


#10évesahannabi, #vásároljörökre #vásároljhazait #hannabisofa #tailormadesofa #hannabisofa #costummadesofa #designistimeless #sofadesign #sustainabledesign, #sustainableproduct

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page