top of page

HANNABI SOFA GUIDE - Mitől jó egy kanapé?

SOFA GUIDE 0. LÉPÉS

avagy:A kanapé vásárlás otthon kezdődik.

Elindítjuk SOFA GUIDE sorozatunkat, hogy segítsünk kiaknázni a lehetőségeket, ami a személyre szabott kanapénkban gyártásunkban rejlik. Túl kevés tapasztalatunk van ahhoz, hogy tudjuk, mire kell figyelnünk, amikor kanapét vásárolunk, és általában nem adatik meg a lehetőség, hogy centiméter pontosan megadhassuk a méreteit. Ez a néhány információ, segít majd eligazodni és nem csak azoknak lesz hasznos akik HANNABI kanapét szeretnének vásárolni, hanem bárkinek, aki kanapé beszerző túrára indul, amiről tudjuk, hogy általában nem kisebb feladat, mint a Góbi sivatagban, oázist találni. Gondold át mit szeretetnél, tervezd meg álmaid kanapéját és tartsd meg örökre! Egy jó minőségű kanapé, hosszú távra szól, miért ne szólhatna örökre, hiszen lassan megértjük, hogy nincs minden szempontból környezet tudatos alapanyag, csak az nem lesz szemét, ami nem kerül ki az otthonunkból.

Ehhez tudni kell, hogy valóban mire van szükséged, mitől jó minőségű egy kanapé, hogyan tudod karban tartani és a felelősségteljes vásárláshoz, az is hozzá tartozik, hogy gondoskodsz az utóéletéről, ha mégis meg kell válnod tőle. Mi ebben is segítünk!


A tervezéshez használd az ügyes és okos tervezőprogramunkat, amivel nemcsak gyorsan készíthetsz különböző variációkat és meg tudod nézni a színeket, de az árakat is kiszámolja neked. Ha már tudod mit szeretnél, küld el nekünk és a rendelés előtt készítünk neked róla, egy fotórealisztikus látvány tervet.

BOX Hyperactive konfigurátor: https://konfi.hannabi.hu/


#10évesahannabi, #vásároljörökre #vásároljhazait #hannabisofa #tailormadesofa #hannabisofa #costummadesofa #designistimeless #sofadesign #sustainabledesign, #sustainableproduct

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page