top of page

HANNABI SOFA GUIDE - 6, MOBILITÁS

Mivel a bútorok elemei nincsenek összekapcsolva, egy gumitalp segítségével rögzítjük a padlóhoz, így kedved szerint forgathatod, átrendezheted őket. Mindennapos mozgatásra nem alkalmasak mert elég nehezek a keményfa szerkezet miatt, de arra tökéletesen jó, hogy vendégvárásra, vagy egy esős mozizós hétvégére átrendezd őket, vagy elszeparált szigeteket hozz létre, ha elvonulásra vágysz.

Ha a hely engedi, egy praktikus puffal - ami lábtartóként vagy asztalként is funkcionálhat - ki lehet egészíteni az elrendezést. Ez vendégségben plusz ülőelemként is működhet, vagy mobil háttámlaként teljes értékű fotel is lehet, a kanapéhoz tolva pedig teljes fekvőfelületet nyerhetünk vele. a puffra dohányzóasztalt is lehet tenni így még helytakarékosabb az összeállítás.

A tervezéshez használd az ügyes és okos tervezőprogramunkat, amivel nemcsak gyorsan készíthetsz különböző variációkat és meg tudod nézni a színeket, de az árakat is kiszámolja neked.


BOX Hyperactive konfigurátor: https://konfi.hannabi.hu/


#vásároljörökre #vásároljhazait #hannabisofa #tervezdmeg #greenworldiscoming #sofadesign #egyedisofa #tailormadesofa #akutyaisfelmehet


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page