top of page

HANNABI SOFA GUIDE - 5, ERGONÓMIA

SOFA GUIDE:

5, ERGONÓMIA

avagy: miért szappantartó formájú a BOX HYPERACTIVE kanapé?


Ha hátradőlsz vagy lefekszel, és elalszol a vasárnapi snooker meccs közben, sehol sem szögletes sarkokkal találkozol, hanem kellemes domborulatokkal. Éveken át teszteltük, hogy megtaláljuk a legjobb arányrendszert, így a kanapé ívei nemcsak egyedivé teszik a bútort, hanem lágyítják is, amennyire csak egy modern szögletes bútort lehet. A "legyen karfa vagy ne legyen?", "ha lesz mekkora legyen?" kérdésre, jön a segítség az alábbi blogbejegyzésben.


TÁMASZTÉKOK (karfa és háttámla)


A karfát és a háttámla méretét sokáig teszteltük, hogy megtaláljuk az ideális pozíciót.


Ha alacsony karfát választasz, arra leengedve teheted rá a karod, ugyanakkor, ha lefekszel, ráteheted a fejed, és nem úgy fogsz ébredni, mintha kitört volna a nyakad. Így megvan az az előnye, hogy a méretét beleszámolhatod a fekvőfelület méretébe.


Ha magas karfát választasz, ami megegyezik a háttámla méretével is, épp a hónod alá fog esni, így kényelmesen rá tudsz könyökölni, vagy be tudsz kuckózni a sarkába, és az ívek itt is pont belesimulnak a hajlataidba.

A magas támasztékokra tudsz polcot tenni, amire rá lehet tenni, egy poharat, meg lehet írni rajta egy levelet a laptopodon, az öledbe téve reggeliző asztalka, a földön pedig dohányzó asztal is lehet.


A karfát és a háttámlát, a konfigurátorban támasztékoknak hívjuk, rajtad múlik, hogy oldalra, vagy hátulra teszed, ennek megfelelően karfa vagy háttámla lesz belőle. A támasztékok minden esetben fixen hozzá vannak rögzítve a kanapékhoz.

A tervezéshez használd az ügyes és okos tervezőprogramunkat, amivel nemcsak gyorsan készíthetsz különböző variációkat és meg tudod nézni a színeket, de az árakat is kiszámolja neked.


BOX Hyperactive konfigurátor: https://konfi.hannabi.hu/


#vásároljörökre #vásároljhazait #hannabisofa #tervezdmeg #greenworldiscoming #sofadesign #egyedisofa #tailormadesofa #akutyaisfelmehet

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page