1/12

BELESZERETTÜNK A KANAPÉBA...

MERT A KANAPÉ EGY FÉSZEK, AMINEK A TERMÉSZETE A BEFOGADÁS, A PIHENÉS ÉS AZ INTIMITÁS. MINDEN FÁZISBAN APRÓLÉKOS, KÉZI MUNKÁVAL KÉSZÜL, MINT EGY JÓL SZABOTT ÖLTÖNY. AHHOZ, HOGY JÓL SIKERÜLJÖN MÉRETET KELL VENNÜNK... MI FELRAJZOLTUK BÚTORAINK LETISZTULT, KORTALAN VONALAIT ÉS RÁD BÍZZUK A BEFEJEZÉST. A KANAPÉINK CENTIMÉTER PONTOSAN TERVEZHETŐK, KÜLÖNLEGES KIEGÉSZÍTŐKKEL ÉS TEXTILEKKEL ÖLTÖZTETHETŐK, ÍGY TE IS A TERVEZÉSI FOLYAMAT RÉSZÉVÉ VÁLSZ. 

RENDELKEZÉSEDRE BOCSÁJTJUK MINDEN SZAKTUDÁSUNKAT ÉS GONDOSAN ÖSSZEVÁLOGATOTT ALAPANYAG BÁZISUNKAT, EZZEL INSPIRÁLVA AZ EGYÜTT GONDOLKODÁSRA, SZOKÁSAID FELTÉRKÉPEZÉSÉRE, KÖRNYEZETED TUDATOS ÉS HOSSZÚ TÁVRA SZÓLÓ KIALAKÍTÁSÁRA. 

REMÉLJÜK, HOGY ÍGY IGAZI KÖRNYEZET- ÉS CSALÁDBARÁT KANAPÉK SZÜLETNEK!

MINDENKINEK MÁS AZ OTTHONA ÉS MÁSHOGY HASZNÁLJA A KANAPÉJÁT. HA EZTA JELET LÁTOD CENTIMÉTER PONTOSAN MEGADHATOD A KIVÁLASZTOTT BÚTOR MÉRETEIT. 

MORPHINIT

A MOPRPHINIT TERMÉKEK IGAZI ALAKVÁLTÓK, AZ EGYEDI MÉRETEKEN TÚL A VÉGTELENSÉGIG BŐVÍTHETŐK ÉS SZÁMTALAN VARIÁCIÓBAN HASZNÁLHATÓK.

 

 

A KANAPÉ RUHÁJA A TEXTIL. EZ AZ IKON AZOKAT A TERMÉKEKET JELÖLI, MELYEK OLYAN EXTRA HUZATOKKAL ÉS KIEGÉSZÍTŐKKEL KOMBINÁLHATÓAK, AMIK VÉDIK ÉS KÜLÖNLEGESSÉ TESZIK A BÚTORODAT. 

A MAGAS MINŐSÉGŰ, TARTÓS ANYAGOKNAK, AZ IDŐTLEN DESIG-NAK ÉS A SZEMÉLYRE SZABOTT FUNKCIÓKNAK KÖSZÖNHETŐEN A HANNABI KANAPÉ EGY ÉLETEN ÁT TARTÓ VÁLASZTÁS. 

A TERVEZÉSI FOLYAMATOKBAN TERET ADUNK A VÁSÁRLÓINKNAK IS, ÍGY VALÓS IGÉNYEKRE ALAPULÓ, SZEMÉLYES BÚTOROK SZÜLETNEK.  

FONTOS SZÁMUNKRA, HOGY ÜGYFELEINK, A TERMÉKEINK MEGVÁSÁRLÁSAKOR A BELEFEKETETT MUNKÁT ÉS A MINŐSÉGI ALAPANYAGOKAT FIZESSÉK MEG. 

TERMÉKEINKET WEBSHOPUNKBAN, FAIR KERESKEDELMI FELTÉTELEKKEL MŰKÖDŐ WEBÁRUHÁZAKBAN ÉS A KÖRNYEZŐ ORSZÁGKBAN LÉVŐ KÖZÖSSÉGI HELYEKEN TALÁLOD MEG, AHOL ÖSSZEÉR A DESIGN, A MŰVÉSZET ÉS A VENDÉGLÁTÁS.

MADE IN

HUNGARY

Töltse le katalógusunkat